Skip Navigation
We create spaces
that work for people

10 John Prince's Street

Located in the heart of London’s West End a tired 7,200sq/ft office set over three floors has been transformed into a fun, playful, and stylish workspace for the Peach team. ​ Due to the forced time away from the office, Peach’s senior team took advantage of this moment to reflect and reimagine their office and together we created this unique space through a smart office refurbishment.

Office refurbishment in London for Peach Video.

The project brief was to create an office with fewer workstations making the space a destination where the team can interact, work more collaboratively, and have fun. ​As a company, they wanted to re-introduce their brand values and culture. To make this vision possible they wanted a clever and playful office fit-out that moved away from the outdated style of office working.

The inspiration for this project came from the busy street style and window displays along Oxford Street. Those visions helped our team create a modern look. ​The office is also surrounded by several construction sites, and we wanted to incorporate something of this ‘stripped back’ industrial feel.

The space

During the strip-out phase, we uncovered the original timber floor. We considered restoring the timber floor, but this additional work would have exceeded our client’s budget. So we went back to the drawing board and decided to re-create some of the other ‘original’ features, by adding imitation steel beams between the concrete columns and metal mesh enclosures resulting in the industrial look and feel we wanted to achieve. Then we added textures and colours to reflect Peach personality.

To create different zones for meeting rooms, collaborative and break-out areas we used the bespoke mesh panels and added voile curtains. For the private meeting rooms, we installed crittall style glazed partitions. Then to facilitate the space with more well-being areas we built a shower room on the third floor and upcycled the kitchen and tea point areas.

​We accentuated the overall look and feel by adding neon lights to the reception desk,  reflecting our clients bright, funky, and colourful branding. Our works at Peach have made their office space more vibrant and creative – just right for the Peach team.

For this project to take life, we worked collaboratively and imaginatively with the team at The Bluum Group who has designed and project management Peach’s new workplace.

Whether it’s office or industrial, why not send us a brief for your next refurbishment and fit-out project.

Email us at hello@opencreatesspace.com
or call on +44 (0) 20 7240 7711